Rockmart is een leverancier in alle soorten bedrijfsinrichtingen voor grote en kleine bedrijven.Rockmart Kantoormeubelen en Bedrijfsinventarissen
laatste update: 2021-01-22 10:41:47
 

Over ons

Rockmart kantoormeubelen bestaat sinds 1988 en levert samen met de groothandel en tevens dochteronderneming Profeq Professional B.V. een breed assortiment aan kantoormeubelen in de BeNeLux.

Na 17 jaar gevestigd te zijn in Heerlen zitten we alweer vanaf 2005 op onze nieuwe locatie in Kerkrade.

Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot een van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland.

Met een showroom van 1500 m2 hebben we veel van onze producten uitgestald staan zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. We beschikken over een voorraadmagazijn van 12.500 m2, waardoor wij razendsnel uit voorraad kunnen leveren.

Ook beschikken wij over een uitgebreide eigen bezorg- en montage dienst, welke stipt en zéér correct volgens afspraak werkt.

Wij zijn niet afhankelijk van derden, wij kopen en importeren alles zelf rechtstreeks in, waardoor wij tegen bodemprijzen kunnen leveren.

Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk, zodat we ook kunnen inspelen op de speciale wensen van een klant. Tevens voldoen al onze meubelen aan de NEN-normen, 2009 en 1812 daar waar nodig is.

Een goede en correcte service staat uiteraard hoog in het vaandel bij Rockmart kantoormeubelen.